|  Ύλη εργαστηρίου Οργανικής Χημείας
   
-         Ονοματολογία οργανικών ενώσεων 
-         Διαλύτες (Χρήση – Ιδιότητες) 
-         Διαχωρισμός οργανικών ενώσεων με χρωματογραφία TLC 
-         Προσδιορισμός ισοηλεκτρικού σημείου πρωτεϊνών και παρασκευή καζεΐνης 
-         Εκχύλιση ουσιών 
-         Προσδιορισμός οξύτητας στα τρόφιμα και σημασία 
-         Φασματοφωτομετρία - Προσδιορισμός μήκους κύματος μέγιστης απορρόφησης οργανικών ουσιών 
-         Διάκριση αλκοολών – φαινολών – οξέων –αιθέρων 
-         Διάκριση πρωτεϊνών – αμινοξέων 
-         Διάκριση καρβονυλικών ενώσεων 
  
  
  
                                                                Ο Διδάσκων 
                                                             Δρ. Κατσούλης Κώστας                                          |