|                                      Διδακτέα ύλη του μαθήματος
 «Θρεπτική Αξιολόγηση Τροφίμων» 
  
Η διδακτέα ύλη του μαθήματος  καλύπτεται επαρκώς από τις διαφάνειες με τις οποίες πραγματοποιήθηκε η διδασκαλία αυτού, καθώς και την μελέτη των Κεφαλαίων 3,4,5,6,7 και 8 (σελ. 93-267) του βιβλίου με τίτλο «Εγχειρίδιο Τροφίμων και Διατροφής της Αμερικάνικης Διαιτητικής Εταιρίας-Προσαρμοσμένο στον Ελληνικό Τρόπο Διατροφής», Συγγραφείς: ROBERTA LARSON DUYFF-EΙΡΗΝΗ ΚΟΙΔΟΥ , Έτος έκδοσης: 2014.                                          |