|  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
   
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (Βιβλίο ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ) 
  
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3. Ανασκόπηση κινδύνων 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Ποιότητα τροφίμων 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. Αρχές συστήματος HACCP 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6. Διασφάλιση ποιότητας – Διοίκηση ολικής ποιότητας, σελ 105 – 110 και 121- 122 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7. HACCP στη βιομηχανία κρέατος και πουλερικών 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8. HACCP στη βιομηχανία αλιευμάτων 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9. HACCP στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11. HACCP σε αγροτικά προϊόντα 
  
Βασικοί μικροβιολογικοί – χημικοί – φυσικοί κίνδυνοι και διαγράμματα ροής στην εφαρμογή HACCP.  
                                           |