|  ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
   
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (Βιβλίο Κυρανάς Ευστράτιος) 
  
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 . ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΜΟΛΥΝΣΗ – ΡΥΠΑΝΣΗ – ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
Ξήρανση – Συμπύκνωση – Ψύξη και Κατάψυξη – Θερμική επεξεργασία (ζεμάτισμα, παστερίωση, αποστείρωση, ασηπτική επεξεργασία) – Ακτινοβόληση – Κάπνιση - Αλάτιση) : Επίδραση στα συστατικά 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6. Συσκευασία των τροφίμων (από 358 – 370)                                          |